Skreddersydde parkettgulv

Skap et unikt uttrykk i hjemmet ditt fra bunnen av. Med Amundsen Gulvs skreddersydde parkettgulv har du full kontroll over hvordan sluttproduktet vil se ut. Du kan skreddersy ditt ideelle gulv ved å velge farge, tresort, mønster og overflatebehandling, slik at det passer perfekt til dine behov.

DSC01067

Velg farge

Tre er et naturlig produkt, og hver planke har sine unike variasjoner i fargetoner, kvistmengde og naturlig spill i treverket. Amundsen Gulv tilbyr et bredt spekter av farger, fra lyse toner til medium og mørke toner, i både varme og kalde nyanser.

Vi hos Amundsen Gulv spesialiserer oss i håndbehandlede gulv i Oslo, i tett samarbeid med kunden som aktivt er involvert i designprosessen. Dette tillater hver kunde å sette sitt personlige preg på sitt unike gulv.

Å tilby håndbehandlede gulv gir en følelse av unik design og eksklusivitet. Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten, og hjelper gjerne kunder med å forme deres designvisjoner.

Mønster og Dimensjon

Gi hjemmet ditt et personlig preg helt fra starten. Vårt «design ditt gulv»-konsept lar deg være kreativ ved å kombinere mellom farger og ulike mønstre. Velg én farge for å skape en helhet, og fremhev områder og arkitektoniske elementer med forskjellige mønstre.

Vi tilbyr et utvalg som inkluderer klassiske mønstre som fiskeben og chevron, men også nye innovative design som er skapt med tanke på å utnytte hele råvaren for miljøets skyld.

13727622976662_mg_7643
1372771579329_13716380022369_dsc03581

Tresort og Sortering

Vårt «design ditt gulv»-konsept inneholder tre ulike tresorter: eik, walnut og ask. De har alle sine individuelle karakteristikker og sorteringsgrader som hjelper deg å finne det uttrykket som passer best for ditt hjem.

Overflatebehandling

Overflatebehandling er den siste detaljen på din parkett som også forbedrer gulvets holdbarhet. Avhengig av dine behov og bruksområde, kan du velge mellom ulike behandlinger.

DSC01063