Heltre lamellgulv

Amundsen Gulv er stolte over å kunne tilby lamellgulv av topp kvalitet. Vi står for enestående kvalitet og klasse, og alle aspekter av prosessen – fra trefelling til det ferdige produktet – er nøye overveid og utført med den største respekt for treets unikhet og egenskaper. Vi tilbyr et bredt og variert utvalg, med over 100 forskjellige overflatebehandlinger og fargenyanser, samt spesialteknikker som aldring, røyking, børsting og mer.

Havermans

Heltre lamellgulv er så nært du kommer massive heltregulv.

Overflaten er identisk, både i utseende og følelse, og det kan slipes like mange ganger. Det som gjør forskjellen er den underliggende strukturen, som gir heltre lamellgulv et bredere bruksområde. Gulvene er robuste og stabile, og påvirkes ikke av temperaturforskjeller på samme måte som massive heltregulv, noe som gjør dem ideelle for gulvvarme.

Heltre lamellgulv er det sikreste valget i geografiske områder med betydelige klimavariasjoner. Våre gulv er spesialtørket og spesielt tilpasset ulike klimaforhold. De er robuste og stabile, uansett om luftfuktigheten er høy ved sjøen, eller temperaturen er lav og luften tørr på fjellet. Vi stiller strenge krav til naturlig fremstilling og produksjon, og det tas ingen «snarveier» underveis i prosessen; det er kvalitet i hvert ledd.

Sammenlignet med alminnelig parkett, er våre heltre lamellgulv:

  • Vesentlig mer slitesterke
  • Vesentlig mer stabile, med garanti for gulvvarme
  • Lunere å gå på
  • Mer trinnlydsdempende
  • Mer allergivennlige og miljøvennlige

Alle våre heltre lamellgulv leveres med 25-års garanti og kommer fra Nobel floor og tyske Franzparkett og Decker-Holz. SORTERINGER (kvistmengde og fargevariasjon): 

Prime: maks 5 mm kvist per meter, maks 2 per bord. De fleste bord leveres kvistfritt.

Premier 1-bis: maks 15 mm kvist per meter, opptil 2 per meter, uten sapwood (yteved). Mange bord leveres kvistfritt.

Select: maks 25 mm kvist per meter, opptil 2 per meter. Mange bord leveres kvistfritt.

Rustic: maks 75 mm kvist per meter ved 180 mm bordbredde, maks 75 mm kvist per meter ved 240 mm bordbredde.

Classical: ingen begrensninger på kviststørrelse.

Vi inviterer deg til å besøke vår showroom for inspirasjon og ekspertråd!

De-Caestecker_Buggenhout_009