Fiskebensparkett

Amundsen Gulv er stolt leverandør av en rekke fiskebensgulv i heltre lamell. Våre fiskebensgulv har den samme høye kvaliteten som du finner i vårt sortiment av heltre lamellgulv, og kommer i et vell av variasjoner som passer alle smaker og stiler. Enten du søker et klassisk, herskapelig uttrykk eller et mer moderne preg, kan våre fiskebensgulv gi hjemmet ditt det unike utseendet du søker.

Klassisk eleganse møter moderne design

Fiskebensparkett er mer enn bare et gulvalternativ – det er en tidløs investering som gir et markert uttrykk av sofistikert skjønnhet. Hvert bord er nøye utvalgt og formet for å skape det karakteristiske ‘fiskebens’-mønsteret, en prosess som krever en høy grad av håndverkskunst og dyktighet. Vår fiskebensparkett er laget med stor respekt for trefiberens naturlige retning, noe som sikrer at hvert eneste stykke passer sømløst sammen og skaper et strømlinjeformet, enhetlig utseende.

Over tid har fiskebensparkett blitt mer tilgjengelig i en rekke dimensjoner og utførelser, noe som gir større muligheter for tilpasning og personlig uttrykk. Fra den mer tradisjonelle, smale stilen som er 8 cm bred, til brede planker på opptil 18 cm, gir vårt sortiment av fiskebensgulv deg frihet til å velge et design som passer perfekt til ditt hjem. Med en slik variert samling av fiskebensparkett tilbyr Amundsen Gulv enestående kvalitet og stil som passer enhver smak og bolig.

Vi har et stort utvalg av fiskebensgulv i størrelse fra 70mm og oppover.