Om oss

Eksklusive utvalg av parkettgulv for ethvert hjem og budsjett

Velkommen til Amundsen Gulv, hvor vi forener kvalitet, bærekraft og eleganse i et bredt spekter av tregulv. Utforsk vårt utvalg av prisgunstige og eksklusive parkettgulv, skapt for å forvandle ethvert hjem og tilfredsstille enhver smak.

Amundsen Gulv startet for over tre tiår siden som en liten familiebedrift, og har nå vokst til å bli en ledende leverandør av parkettgulv i ulike prisklasser. Vår lidenskap for naturen og bærekraftig produksjon har drevet oss til å utvikle et sortiment av tregulv som ivaretar både miljøet og estetikk.

Vårt dyktige og kreative team er kjernen i vår suksess. Eier av bedriften har holdt på med parkett siden 2006 og vi forstår at for å levere de beste produktene må vi hele tiden utvikle og forbedre vårt treproduksjonsprogram, i samsvar med den nyeste kunnskapen innen feltet. Vår aktive tilstedeværelse på ledende verdensmesser bekrefter at vi er på rett vei.

Vi har et sterkt engasjement for konstant fremgang og innovasjon, og samtidig bevare båndet til vår historie og naturen. Hos Amundsen Gulv er vi stolte av å kunne tilby kundene våre en autentisk og naturlig opplevelse gjennom våre tregulv.

La Amundsen Gulv realisere ditt drømmegulv

Utforsk vårt utvalg av tregulv og finn det perfekte gulvet for hjemmet ditt. Kontakt oss for en gratis konsultasjon og la Amundsen Gulv forvandle din boligdrøm til virkelighet.