Mønstergulv

Versailles-mønsteret er en ubestridt klassiker i gulvdesign, med navnet sitt hentet fra det storslåtte Palace de Versailles. Dette palasset er kjent som et av verdens mest imponerende arkitektoniske mesterverk, hvor intrikat mønstrede tregulv erstattet den opprinnelige marmoren. Versailles-mønsteret er sammensatt av flere trestykker som er samlet i et tilsynelatende sammenvevd nett av trelister, alle innrammet av en solid trestruktur.

Klassiske Versailles og Chantilly Mønstre

Amundsen Gulv er vi stolte over å kunne presentere våre utsøkte Versailles- og Chantilly-mønstrede gulv. Disse klassiske mønstrene, som bærer navnene til to av Frankrikes mest kjente palasser, tilfører en distinkt eleganse til ethvert rom.

Versailles-mønsteret, kjent for sitt intrikate design inspirert av det storslåtte Palace de Versailles, er et mesterstykke av kunsthåndverk. Hvert stykke tre er nøye utvalgt og satt sammen for å skape et visuelt imponerende og holdbart gulv.

På samme vis tilfører Chantilly-mønsteret en sofistikert og tidløs sjarm. Med sin subtile, men unike, mønstrete konfigurasjon, bringer Chantilly en luft av aristokratisk eleganse til enhver bolig.

Disse mønstrene er børstet for å fremheve treets naturlige tekstur, og gir således et rustikt og antikt utseende. Med vår samling av lett-å-installere og imponerende mønstrede tregulv, er det enkelt å bringe et snev av fransk luksus inn i ditt hjem.